dijous, 12 de desembre del 2013

El bloc de la Julia Otero

Les aportacions de Julia Otero al seu bloc “el blog de Julia Otero”, fan referència a noticies actuals. Quasi bé totes parlen de política. A vegades, dona el seu punt de vista o la seva opinió.
El seu bloc està redactat en castellà, i hi publica entrades quasi cada dia. Per a escriure les seves entrades, utilitza un llenguatge formal, i sempre publica una imatge representativa junt amb el text.
Aquests són alguns dels titulars de les entrades que ha publicat la Julia aquest mes al seu bloc:

- “Echar la culpa a Europa”. Aquesta entrada parla de les beques Erasmus. El govern espanyol vol rebaixar la seva ajuda a les beques Erasmus, però en comptes de fer-ho públic, donen la culpa a Europa sencera, quan en realitat, des de Europa es va dir que les ajudes augmentarien un 4%.

    - “No sé si no entendemos nada, o lo entendemos demasiado”. Segons el jutge Ruz, existeix una comptabilitat B al partit popular amb la que s’han pagat, entre altres coses, els treballs de l’arquitecte Gonzalo Urquijo a la seu madrilenya del partit. El jutge, en comptes d’imputar a Luis Bárcenas i Cristóbal Páez, ha imputat a l’arquitecte.

    - “La clase media, otra vez, la más perjudiciada”. Parla de les pensions. A Espanya, els més perjudicats seran la classe mitja, ja que els de sou mitjà tindran un percentatge de pensió del 70%, els de classe mitja del 54%, i els de classe alta encara menys, el 48%. A més, per a jubilar-se s’haurà de començar a treballar molt aviat, ja que s’hauran de cotitzar 38 anys per a jubilar-se cobrant la nòmina màxima.

   - “La digestión de cómo se ha usado el dinero público resulta cada día más insoportable”. En aquesta entrada es fa referència un altre cop al mal ús dels diners a Espanya. El secretari de UGT ha abdicat a causa de les evidencies (diners mal gastats). Tot i això, la imatge del sindicat ja ha estat danyada.

“Comprar la ética de los dirigentes alemanes con los nuestros". L'entrada parla sobre l'ètica entre els dirigents alemanys i els nostres. Explica que el ex president Wulff va ser imputat per deixar-se subornar per un empresari ja que aquest volia fer algun negoci amb ell. La notícia vol transmetre que els alemanys són més lleials que els espanyols ja que els nostres no estarien imputats pels jutges per deixar-se subornar i els alemanys sí. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada